Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 24 рішення / 55 сесія «Про включення об’єктів комунальної власності до переліку першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону)»

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади, відповідно до клопотання в.о. начальника Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради від 10.07.2023 року №261/01-18, клопотання завідувачки РКП «Гайсинська міжлікарняна аптека» від 20.07.2023 року №12, керуючись   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада ВИРІШИЛА:

          1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди, частину приміщення Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради за адресою: м. Гайсин, 2-й пров. Високовича, 2, площею 1 кв.м.

          2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди, частину нежитлового приміщення РКП «Гайсинська міжлікарняна аптека», за адресою: м. Гайсин, вул. В’ячеслава Чорновола, 1 площею 26.6 кв.м.

          3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди, частину нежитлового приміщення РКП «Гайсинська міжлікарняна аптека», за адресою: м. Гайсин, вул. В’ячеслава Чорновола, площею 20.6 кв.м.

          4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди, частину нежитлового приміщення РКП «Гайсинська міжлікарняна аптека», за адресою: м. Гайсин, вул. В’ячеслава Чорновола, 1 площею 18.4 кв.м.

          5. Надати дозвіл Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради:

          5.1. Оприлюднити Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;

          5.2. Вчинити всі необхідні дії  пов’язані з передачею в оренду об’єктів комунальної власності, визначених в п. 1 цього рішення, шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України;

          5.3. Укласти договір оренди нерухомого майна, визначеного у п. 1 цього рішення, на умовах визначених примірним договором оренди затвердженим рішенням Гайсинської міської ради.

          6. Надати дозвіл РКП «Гайсинська міжлікарняна аптека:

          6.1. Оприлюднити Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;

          6.2. Вчинити всі необхідні дії  пов’язані з передачею в оренду об’єктів комунальної власності, визначених в пунктах 2, 3, 4 цього рішення, шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України;

          6.3. Укласти договір оренди нерухомого майна, визначеного у п. 1 цього рішення, на умовах визначених примірним договором оренди затвердженим рішенням Гайсинської міської ради.

          7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

       Міський голова                                                     Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення