Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 25 рішення/ 55 сесія «Про включення до об’єктів права комунальної власності нерухомого майна та реєстрацію комунальної власності»

У зв’язку з виробничою необхідністю, з метою проведення Державної реєстрації нерухомого майна, керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада ВИРІШИЛА:

          1. Включити до об’єктів права комунальної власності:

          1.1. громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, розташований за адресою: Вінницька область, Гайсинський район, місто Гайсин, вулиця Студентська, 14.

          2. Доручити Гайсинському міському голові, Гуку А.І., здійснити усі необхідні заходи, щодо Державної реєстрації об’єктів нерухомого майна визначеного у п.1 цього рішення у комунальну власність Гайсинської міської ради.

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

       Міський голова                                                     Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення