Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 28 рішення/ 55 сесія «Про внесення змін до рішення 46 позачергової сесії 8 скликання від 22.03.2023 року № 9 «Про прийняття участі у співфінансуванні експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення»»

Відповідно ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести до рішення 46 позачергової сесії 8 скликання від 22.03.2023 року № 9 «Про прийняття участі у співфінансуванні експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення» такі зміни:

 - Додаток «Перелік автодоріг загального користування місцевого значення на території Гайсинської міської територіальної громади для виконання робіт по експлуатаційному утриманню та поточному дрібному ремонту  на 2023 рік», викласти в новій редакції, що додається до цього рішення.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

Міський голова                                                       Анатолій  ГУК                             


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення