Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 29 рішення/ 55 сесія «Про надання згоди на безкоштовну передачу друкованої продукції КО «Обласний центр народної творчості» до Гайсинської централізованої бібліотечної системи»

          Відповідно до ст. ст. 32, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання начальника відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради від 09.08.2023 № 358, з метою забезпечення Гайсинської централізованої бібліотечної системи друкованою продукцією на краєзнавчу тематику, де відображено народне мистецтво та фольклор Вінниччини,  популяризації творів місцевих авторів та композиторів, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на безкоштовну передачу друкованої продукції КО «Обласний центр народної творчості» для поповнення фондів сільських бібліотек-філій в кількості 313 примірників на суму 8788 грн. 35 коп. (список друкованої продукції додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, спорту, духовного розвитку та молодіжної політики  (Вдовцова Т.А.).

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення