Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 48 рішення / 55 сесія «Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення та водного фонду за межами с. Чечелівка, с. Карбівка та в межах м. Гайсин Гайсинської міської ради»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст.20,79-1 Земельного кодексу України, ст.35, 57 Закону України «Про землеустрій» та з метою використання земельних ділянок за цільовим призначенням, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення під проектними польовими дорогами з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 1,32 га за межами с. Чечелівка Гайсинської міської ради.

  2. Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення з метою подальшої передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 23,4988 га з кадастровим номером 0520882400:01:003:0300 за межами с. Карбівка Гайсинської міської ради.

3.  Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності орієнтовною площею 0,9 га для сінокосіння (код згідно з КВЦПЗ 10.06) із земель водного фонду Гайсинської міської ради та земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,9 га для сінокосіння і випасання худоби (код згідно з КВЦПЗ 01.08) із земель сільськогосподарського призначення Гайсинської міської ради.

 4. Розроблені документації із землеустрою  подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову (Гук А.І.).

      Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення