Логотип

Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31/08/2023

Рішення міської ради від 22.08.2023 № 75 рішення / 55 сесія «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав»

   Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 20, 79-1 Земельного кодексу України, ст.ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код згідно КВЦПЗ – 03.02), що знаходиться за адресою: с. Кущинці, вул. Центральна, 12.

 2. Розроблену документацію із землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

 3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

      Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення