Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 5 рішення / 58 чергова сесія «Про затвердження Стратегії розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року в новій редакції»

         З метою забезпечення сталого економічного і соціального розвитку Гайсинської міської територіальної громади, врахування та збалансування інтересів мешканців населених пунктів, що увійшли до Гайсинської міської територіальної громади та підвищення якості їхнього життя, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 року №695 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки», керуючись пунктом 22 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Стратегію розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року в новій редакції, згідно з додатком.
  2. Виконавчим органам Гайсинської міської ради, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, інституціям громадянського суспільства керуватись та враховувати положення Стратегії розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року при формуванні щорічних програм, бюджету та планів розвитку.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.); з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.); з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.); з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово- комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.); з питань освіти, культури, спорту, духовного розвитку та молодіжної політики (Вдовцова Т.А.); з питань охорони здоров’я, санітарного нагляду та соціального захисту населення (Кравець М.Б.).

Міський голова                                                                           Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення