Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 27 рішення / 58 сесія «Про взяття на баланс відділу освіти Гайсинської міської ради підвальне приміщення вбудоване в будівлю ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич для використання його як найпростішого укриття для учнів та педагогічного персоналу та включення до фонду ЗС як найпростіше укриття»

  Відповідно до ст. 32, п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», наказу відділу освіти Гайсинської міської ради «Про проведення позапланової часткової інвентаризації по ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич» від 23 серпня 2023 року № 10-аг, враховуючи клопотання начальника відділу освіти Гайсинської міської ради  Шрамко В.М. від 12.09.2023 року № 01-09/612 «Про взяття на баланс відділу  освіти Гайсинської міської ради ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич підвальне приміщення вбудоване в будівлю», міська рада  ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на взяття на баланс відділу освіти  Гайсинської міської ради ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич підвальне приміщення вбудоване в будівлю, первісна вартість 26500,00 грн., для використання його як найпростішого укриття  для учнів та педагогічного персоналу та включення до фонду ЗС як найпростіше  укриття.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).      

     Міський голова                                                                 Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення