Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 32 рішення / 58 сесія «Про включення об’єктів комунальної власності до переліку першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону)»

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади, розглянувши заяву громадянки Айріх Людмили Володимирівни від 07.07.2023 року, керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада ВИРІШИЛА:

         1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди, частину приміщення, розташовану за адресою: Вінницька область, Гайсинський район, с. Губник, вул. Центральна, 67 площею 24,5 кв.м. та    38,7 кв.м.

         2. Оприлюднити Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»

         3. Надати дозвіл на вчинення всіх необхідних дії пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності, визначеного в п. 1 цього рішення, шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.

         4. Надати дозвіл на укладення договору оренди нерухомого майна, визначеного у п. 1 цього рішення, на умовах визначених примірним договором оренди затвердженим рішенням Гайсинської міської ради.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

Міський голова                                                 Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення