Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 33 рішення / 58 сесія «Про надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади) майна»

Відповідно до ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», міська рада ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на прийняття зі спільної власності територіальних громад  Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади) майна, а саме:

            - лічильника тепла і води СВТУ-10М(М2);

         - модема GSM;

         - дошки Пошани, що знаходиться за адресою: вул. 1 Травня, 40, м. Гайсин.   2. Передачу зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади) майна, визначеного у п. 1 цього рішення, здійснити в порядку, встановленому чинним законодавством.

3. Ініціювати перед Гайсинською районною радою Вінницької області передачу зі спільної власності територіальних громад Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади) майна, визначеного у п.1 цього рішення.

4. Доручити Гайсинському міському голові, Гуку А.І., утворити комісію з питання приймання-передачі майна, визначеного у п. 1 цього рішення.

5. Рекомендувати Гайсинській районній раді делегувати своїх представників до складу комісії з приймання-передачі майна, визначеного у п.1 цього рішення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

Міський голова                                            Анатолій   ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення