Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 35 рішення/ 58 сесія «Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення»

Розглянувши клопотання старости Ярмолинецього старостинського округу Гайсинської міської ради, Шуляк О.П., щодо передачі в оренду ЗДО «Світанок» с. Ярмолинці Гайсинської міської ради частини приміщення для розміщення підготовчої групи від 14.09.2023 року №03/16.03.1-03-99, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483,  міська рада ВИРІШИЛА:

1.Включити до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради об’єкт оренди, розташований за адресою Вінницька область, Гайсинський район, с. Ярмолинці, вул. Жовтнева, 20а:

- частину приміщення адміністративної будівлі, площею 30 кв.м.

2. Надати дозвіл голові Гайсинської міської ради, Гуку А.І., на підписання договору оренди приміщення, визначеного у п.1 цього рішення з ЗДО «Світанок» с. Ярмолинці Гайсинської міської ради, терміном 2 роки 11 місяців, на умовах визначених примірним договором оренди затвердженим рішенням Гайсинської міської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

         Міський голова                                                   Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення