Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 39 рішення/ 58 сесія «Про передачу майна спільної власності територіальної громади»

Відповідно до п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я Гайсинської міської ради Олійника М.О., враховуючи погодження постійної комісій міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту, міська рада  ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу КНП «ЦПМСД Гайсинської МР» на баланс КНП «Гайсинська ЦРЛ ГМР» нерухоме майно комунальної власності, що знаходяться за адресою: 23700, вул. Високовича, 19, м. Гайсин, Гайсинського р-ну, Вінницької обл. (Додаток 1).

2. Головному лікарю КНП «Гайсинська ЦРЛ ГМР» (Кохан І.В.) створити комісію з приймання-передачі та здійснити усі необхідні заходи щодо прийому-передачі нерухомого майна, визначеного у пункті 1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК                  


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення