Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 40 рішення / 58 сесія «Про передачу майна для забезпечення роботи постів радіаційно-хімічного спостереження»

      Відповідно до ст.ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 35 Кодексу цивільного захисту України, Господарського кодексу України, Указу Президента України від 12 жовтня 2022 року №693-18 цт/2022 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 жовтня 2022 року «Про  готовність до захисту населення України на випадок застосування Російською Федерацією зброї масового ураження», Порядку утворення, завдання та функції формувань цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2013 року №787, Методики спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки, затвердженої наказом МВС України від 27 листопада 2019 року №986, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24 січня 2020 року за №83/34366, наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 22 листопада 2022 року №2558 «Про організацію радіаційного та хімічного спостереження на території області», з метою організації радіаційного та хімічного спостереження на території громади, своєчасного виявлення радіаційного і хімічного забруднення в умовах воєнного стану, міська рада ВИРІШИЛА:

         1. Передати безоплатно з балансу Гайсинської міської ради у власність та на баланс КП «ГАЙСИНВОДОКАНАЛ» майно згідно з Додатком №1 до цього рішення.

2. Передати безоплатно з балансу Гайсинської міської ради у власність та на баланс Гайсинського комбінату комунальних підприємств майно згідно з Додатком №2 до цього рішення.

3. Доручити директору КП «ГАЙСИНВОДОКАНАЛ» Шлапаку С.П. здійснити передачу – приймання майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення відповідно до чинного законодавства України з оформленням необхідних документів.

4. Доручити директору Гайсинського комбінату комунальних підприємств Ковальчуку В.А. здійснити передачу – приймання майна, зазначеного у пункті 2 цього рішення відповідно до чинного законодавства України з оформленням необхідних документів.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

Міський голова                                                                      Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення