Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 42 рішення \ 58 сесія «Про затвердження Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради в новій редакції»

       В зв’язку з розширенням функціональних обов’язків та виробничою необхідністю, враховуючи клопотання відділу соціального захисту Гайсинської міської ради про внесення змін до Положення  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради, відповідно до ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада  ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради в новій редакції (додається).

2. Уповноважити міського голову Анатолія Гука на підписання Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради у новій редакції.

3. Доручити директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради Наталії Тарасюк  здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К. С.).

Міський голова                                                                        Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення