Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 70 рішення / 58 сесія «Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Гайсинської міської ради»

Розглянувши заяву гр.Совенка В.О про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під нежитловими будівлями на території Гайсинської міської ради, відповідно до ст. ст. 12, 91, 124, 125 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»,  ст. 26 ,ч.1, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада ВИРІШИЛА:

   1.Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель запасу (землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами) сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною цільового призначення, з метою передачі в оренду гр.Совенку Віталію Олександровичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ 01.03) під нежитловими будівлями, що знаходяться за межами с.Чечелівка (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна: витяг 2553854005040 від 10.01.2022 р.).

   2. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель запасу (землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами) сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною цільового призначення, з метою передачі у власність гр.Совенку Віталію Олександровичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ 01.03) під нежитловими будівлями, що знаходяться за межами с.Чечелівка (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна: витяг 2553854005040 від 10.01.2022 р.).

   3.Розроблену документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

  4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури  (Шульга А.О.).       

Міський голова                                                          Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення