Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 77 рішення / 58 сесія «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому підприємству «Віноблагроліс» на території Гайсинської міської ради.»

    Розглянувши клопотання Вінницького обласного комунального спеціалізованого підприємства «Віноблагроліс» про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, відповідно  до  ст.ст.  12, 91, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому підприємству «Віноблагроліс» дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення в постійне користування земельних ділянок для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг (КВЦПЗ 09.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності:

- площею 13,6671 га з кадастровим номером 0520883600:02:003:0038 за межами с. Кочурів Гайсинської міської ради;

-  орієнтовною площею 6,39 га за межами с. Новоселівка Гайсинської міської ради;

-  орієнтовною площею 1,00 га за межами с. Новоселівка Гайсинської міської ради;

-  орієнтовною площею 1,30 га за межами с. Новоселівка Гайсинської міської ради;

-  орієнтовною площею 4,30 га за межами с. Жерденівка Гайсинської міської ради.

2. Розроблені проекти землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради відповідно до чинного законодавства.

          3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення