Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 78 рішення / 58 сесія «Про передачу в оренду земельної ділянки під проектними польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Борсуки Гайсинської міської ради»

    Розглянувши клопотання ТОВ «ПК «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ» про надання в оренду земельної ділянки під проектними польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 20, 79-1 Земельного кодексу України, ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій» та з метою використання земельних ділянок за цільовим призначенням, міська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРОДОВОЛЬЧА КОМПАНІЯ «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ» земельну ділянку під проектними польовими дорогами загальною площею 0,2352 га з кадастровим номером 0520883800:02:004:0180 за межами с. Борсуки Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 7 (сім) років.

2. Встановити орендну плату за вищевказану земельну ділянку у розмірі 12% від нормативної грошової оцінки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

Міський голова                                                                             Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення