Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 80 рішення / 58 сесія «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, шляхом продажу права оренди через аукціон із земель комунальної власності в межах м. Гайсин Гайсинського району Вінницької області»

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, шляхом продажу права оренди через аукціон із земель комунальної власності в межах м. Гайсин Гайсинського району Вінницької області, відповідно  до  ст.  12, 91, 186 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 2,3200 га з кадастровим номером 0520810100:15:001:0012 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код цільового призначення – 11.02), шляхом продажу права оренди через аукціон із земель комунальної власності в межах м. Гайсин, вул. Теплицька Гайсинського району Вінницької області.

2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1,4200 га з кадастровим номером 0520810100:12:001:0044 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код цільового призначення – 11.02), шляхом продажу права оренди через аукціон із земель комунальної власності в межах м. Гайсин, вул. Механізаторів Гайсинського району Вінницької області.

3. Доручити Гайсинському міському голові зареєструвати речове право  комунальної власності на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

Міський голова                                                   Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення