Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 88 рішення/ 58 сесія «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав»

   Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 20, 79-1 Земельного кодексу України, ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», міська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Доручити Гайсинському міському голові замовити технічну документацію щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав з цільовим призначенням: Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що знаходиться за адресою: м. Гайсин, вул. 1 Травня, 46.

 2. Розроблену документацію із землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

 3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

   

Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення