Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

30/10/2023

Рішення міської ради від 24.10.2023 № 90 рішення/ 58 сесія «Про внесення вільних земельних ділянок до переліку земельних ділянок комунальної власності право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах»

 З метою сприяння соціально-економічного розвитку м. Гайсин, на виконання плану надходжень до бюджету міста, відповідно до законів України «Про державний бюджет України», «Про внесення  змін до земельного  кодексу України щодо порядку проведення  земельних торгів у формі аукціону», «Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.15-1,22,23,79-1,93,122,123,124,135-139  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада   ВИРІШИЛА :

 

 1. Включити до  переліку земельні ділянки  комунальної власності для продажу права оренди на них на земельних торгах (аукціонах), згідно з додатком до цього рішення.

 2. Розробити документації із землеустрою на земельні ділянки, включених до переліку для підготовки лотів до проведення земельних торгів, за рахунок земель комунальної власності.

3.Укласти договір на підготовку лотів до продажу прав оренди земельних ділянок комунальної власності, зазначених у додатку, на земельних торгах.

4.Фінансування з підготовки земельних лотів до земельних торгів покласти на виконавця земельних торгів з наступним відшкодуванням йому втрат за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лоту.

7. Переможцям земельних торгів провести державну реєстрацію права оренди на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

8. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з  питань  архітектури, будівництва, екології та регулювання земельних відносин (Шульга А.О.).         

Міський голова                                                                          Анатолій ГУК

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення