Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 14 рішення / 45 сесія «Про надання дозволу на списання основних засобів КП «Гайсинводоканал»»

 

  Відповідно до ст. 25, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком списання обʼєктів державної власності,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 року №1314, розглянувши клопотання відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради від 09.02.2023 року № 56, враховуючи висновки спеціалістів про непридатність та недоцільність подальшого використання майна, міська  рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на списання основних засобів, що непридатні для подальшого використання, з балансу КП «Гайсинводоканал», згідно додатку до цього рішення.

2. Списання вищезазначених основних засобів оформити відповідно до чинного законодавства.

3. Керівнику КП «Гайсинводоканал» у місячний строк після закінчення процедури розбирання, демонтажу, оприбуткування подати відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради звіт про списання майна.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.)

 

 

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення