Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 22 рішення / 45 сесія «Про передачу в оперативне управління адміністративної будівлі відділу освіти Гайсинської міської ради»

Відповідно до статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на передачу адміністративної будівлі, за адресою: 23700, Вінницька область, м. Гайсин, вул. 1 Травня, 40, з усім нерухомим та рухомим майном, що обліковується  на час здійснення передачі  відділу освіти Гайсинської міської ради.
  2. Передачу адміністративної будівлі, за адресою: 23700, Вінницька область, м. Гайсин, вул. 1 Травня, 40, з усім нерухомим та рухомим майном, що обліковується  на час здійснення передачі в оперативне управління, здійснити в порядку, встановленому чинним законодавством.
  3. Надати дозвіл начальнику відділу освіти Шрамко В.М. на підписання договорів надання комунальних послуг (електроенергії, водопостачання, теплопостачання) з урахуванням оплати по даним договорам з 01.01.2023 року.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

 

 

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення