Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 33 рішення / 45 сесія «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Гайсинської міської територіальної громади»»

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 42, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення громадян  України та інших держав за видатні особисті заслуги перед Гайсинською міською територіальною громадою і українською нацією, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Гайсинської міської територіальної громади» (далі – Положення), що додається.

2. Відділу інформаційної діяльності, зв’язків з громадськістю, інформаційних технологій та технічного забезпечення виконавчого комітету міської ради (Максимчук О.О.) забезпечити оприлюднення цього рішення протягом десяти днів після його прийняття.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти  на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.).

 

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення