Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 42 рішення \ 45 сесія «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрамиза межами населеного пункту с. Гунча Гайсинського району Вінницької області.»

Розглянувши клопотання сільськогосподарського виробничого кооперативу «Котовський» про продовження терміну дії договору оренди землі,  керуючись ст.ст. 12, 91, 124, 125 Земельного кодексу України,                ст.ст. 13, 18 Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. 26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової  оцінки земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, що надається в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Котовський» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами            (КВЦПЗ 11.01) за межами населеного пункту с.Гунча Гайсинського району Вінницької області.

1.2. Затвердити нормативну грошову оцінку земельної ділянки  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами площею 3,0000  га кадастровий номер 0520881800:05:002:0020 у розмірі 5109720,00 грн. (п’ять мільйонів сто дев’ять тисяч сімсот двадцять грн.00 коп.).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

        Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення