Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 54 рішення / 45 сесія «Про надання дозволу на розроблення документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в оренду (в межах населених пунктів)»

            Розглянувши заяви громадян про надання  дозволу на розробленнядокументацій із землеустроюдля  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для  ведення  особистого селянського господарства в оренду, керуючись  ст. 12. ст. 40, ст.116, Земельного кодексу України (зі змінами), ст.  5 Закону України «Про  особисте селянське господарство», частини 34 ст. 26, ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на  розроблення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, громадянам в оренду:

- Чайці Галині Василівні орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться за адресою: с.Мелешків, вул.Б.Хмельницького, 11, терміном на 5 (п’ять) років.

 1.1.Розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок вищевказаних земельних ділянок, подати на затвердження до міської ради відповідно до чинного законодавства.

 2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури. (Шульга А.О.).

 

 

    Міський голова                                                                       Анатолій ГУК

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення