Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 64 рішення / 45 сесія «Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки як об'єкту природно - заповідного фонду»

З метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель, визначення якісного стану земельної ділянки, її меж, розміру, складу угідь, керуючись статтями 12, 43, 44, 45, 791 Земельного кодексу України, статтями 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року № 513, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.Провести інвентаризацію земельної ділянки об’єкту природно - заповідного фонду ландшафтного заказника місцевого значення "Зеленоклинівські пороги" на землях природно - заповідного фонду (КВЦПЗ04.08), з метою забезпечення здійснення контролю за використанням і охороною земель, визначення якісного стану земельної ділянки, її меж, розміру, складу угідь, та для обслуговування об’єкту природно - заповідного фонду, який розташований на території с.Губник Гайсинської міської ради, площею 67,8641 га.

2. Доручити виконавчому комітету Гайсинської міської ради замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в землевпорядній організації.

3.Розроблену документацію із землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради  відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О).

Міський голова                                                               Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення