Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 77 рішення / 45 сесія «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для передачі в оренду(в межах населених пунктів)»

Розглянувши технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі в оренду(в межах  населених пунктів) розроблені виконавцями: ФОП Носальська Л.В., ФОП Данилюк Максим Вікторович, ФОП Бойко О.В., відповідно до cт.ст. 12, 116, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про Державний земельний кадастр», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянам укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту с.Кисляк для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:   

- гр. Сокирко Павліні Іванівні та гр.Кравчук Лілії Юріївні, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га кадастровий номер 0520882400:07:001:0240 яка розташована с.Кисляк, вул.Шкільна,58Б в оренду терміном на 5 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянам укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту м.Гайсин для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:   

- гр. Мазіхіну Володимиру Борисовичу, гр.Кащук Людмилі Михайлівні та гр.Міхновському Олександру Михайловичу, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0725 га кадастровий номер 0520810100:10:002:0236, яка розташована м.Гайсин, вул.Відродження, 49 в оренду терміном на 10 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянину укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту м.Гайсин для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:   

- гр. Бортнік Юрію Валерійовичу, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0437 га кадастровий номер 0520810100:03:003:0005, яка розташована м.Гайсин, вул. Українська, 36 в оренду терміном на 5 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянину укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту с.Губник для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд: 

- гр. Коваль Анатолію Васильовичу, земельну ділянку:

 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  площею 0,2500 га кадастровий номер 0520881500:03:011:0136 яка розташована с.Губник, вул.Центральна,160 в оренду терміном на 5 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянину укласти договір оренди для подальшої державної реєстрації права оренди на земельну ділянку в межах населеного пункту м.Гайсин для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:   

- гр. Костельнюк Олександру Петровичу, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га кадастровий номер 0520810100:04:002:0013 яка розташована м.Гайсин, вул. Княгині Ольги (Л.Чайкіної),1 в оренду терміном на 5 років з встановленням орендної плати в розмірі  1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

6. Заявникам зареєструвати право оренди на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури ( Шульга А.О.).

Міський голова                                                Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення