Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 21.02.2023 № 86 рішення/ 45 сесія «Про надання дозволу на внесення об’єктів комунальної власності до Переліку ІІ типу оренди»

Розглянувши клопотання голови Гайсинської районної ради Савчука В.В. про надання дозволу на передачу в оренду Гайсинській районній раді частини приміщення адміністративної будівлі за адресою: м.Гайсин, вул. 1-го Травня, 40, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Включити до  Переліку ІІ типу оренди частину адміністративного приміщення за адресою: м.Гайсин, вул. 1-го Травня, 40.
  2. Надати дозвіл на оренду частини адміністративного приміщення, а саме кабінети №51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 відповідно до поетажного плану будівлі та гараж за №3,5, за адресою: м.Гайсин, вул. 1-го Травня, 40 Гайсинській районній раді строком на 4 роки 10 місяців.
  3. Надати дозвіл начальнику відділу освіти Гайсинської міської ради (Шрамко В.М.) на підписання договорів оренди приміщення, вказаного в п.2 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.) та з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспорту (Мартинюк В.В.).

               

 

Міський голова                                                                    Анатолій ГУК

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення