Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

03/11/2023

Рішення міської ради від 03.11.2023 № 4 рішення / 59 позачергова сесія «Про внесення змін до Положення про Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради.»

Розглянувши клопотання в.о. начальника Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради, Сомик М.Ю., №409/01-18 від 312.10.2023 року, відповідно до ст. ст. 25, 26, 38, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», рішення 58 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання №38 від 24.10.2023 року «Про здійснення делегованих повноважень з державної реєстрації актів цивільного стану», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 43448095), а саме доповнити Розділ 2. Основні завдання, пунктом 2.3. наступного змісту:

«2.3. Відділ «ЦНАП» Гайсинської міської ради здійснює повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, а саме державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті на території м. Гайсин.».

2. Затвердити Положення про ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції із внесеними змінами згідно з додатком №1 до цього рішення.

3. Уповноважити Гайсинського міського голову, Гука А.І., на підписання Положення про ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у новій редакції.

4. Доручити в.о. начальника ВІДДІЛУ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Сомик М.Ю., здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу:  ВІДДІЛ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ – 43448095) відповідно до вимог чинного законодавства.

5 Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та боротьби з корупцією (Кирилюк К.С.).

 

Міський голова Анатолій ГУК

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення