Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

20/11/2023

Рішення міської ради від 17.11.2023 № 1 рішення / 61 позачергова сесія «Про Програму мобілізаційної підготовки та забезпечення заходів, пов’язаних із проведенням мобілізації на території Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2025 роки»

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 36, ч. 1 ст. 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних адміністрацій», ст. 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», ст. 43 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», ст. 15 Закону України «Про оборону України», п. 17 ч. 1. ст. 91 Бюджетного кодексу України, розглянувши проект Програми мобілізаційної підготовки та забезпечення заходів, пов’язаних із проведенням мобілізації на території Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2025 роки, з метою підготовки та організованого проведення мобілізації та задоволення потреб оборони та захисту території Гайсинської міської територіальної громади від можливої загрози та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, зміцнення законності, правопорядку та вжиття заходів у галузі оборонної роботи передбачених законодавством, враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму мобілізаційної підготовки та забезпечення заходів, пов’язаних із проведенням мобілізації на території Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2025 роки (додається).

2. Фінансування Програми проводити з міського бюджету в межах кошторисних призначень та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

          Міський голова                                                       Анатолій ГУК                  


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення