Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

20/11/2023

Рішення міської ради від 17.11.2023 № 2 рішення / 61 позачергова сесія «Про Програму забезпечення поінформованості населення та розвитку звукового засобу масової інформації – КО «Гайсинська районна редакція радіомовлення» на 2024-2025 рр.»

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та законів України „Про медіа”, „Про інформацію”, „Про соціальний захист журналістів”, розглянувши клопотання районної редакції радіомовлення, міська рада  ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму забезпечення поінформованості населення та розвитку звукового засобу масової інформації – КО «Гайсинська районна редакція радіомовлення» на 2024-2025 рр. (додається).

 

2. Фінансування Програми здійснювати відповідно до законодавства за рахунок бюджетних асигнувань в межах кошторисних призначень, спонсорських та благодійних надходжень доходів від надання платних послуг, інших джерел, незаборонених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва       (Гукало А.І.).

              

 

 

                Міський голова                                                  Анатолій ГУК  


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення