Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

27/12/2023

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 53 рішення \ 63 чергова сесія «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії за межами с. Дмитренки, Гайсинської міської ради Вінницької області»

    Розглянувши клопотання АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії за межами                       с. Дмитренки Гайсинської міської ради Вінницької області, відповідно  до  ст.ст.  12, 34, 36, 93, 122, 123, 134, 184 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст. 85 Водного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», як власнику нерухомого майна (номер запису про право власності: 10032238 від 15.06.2015 року), дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,35 га, що знаходиться за межами с. Дмитренки Гайсинської міської ради Вінницької області для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код згідно з КВЦПЗ 14.02) із земель  промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення Гайсинської міської ради.

2. Розроблений проект землеустрою подати на затвердження до Гайсинської міської ради відповідно до чинного законодавства.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, планування території, містобудування, будівництва та архітектури (Шульга А.О.).

 

 

Міський голова                                                    Анатолій ГУК


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення