Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

25.06.2024 13:26

Золота та срібна гордість Гайсинської громади

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Голова громади вручив золоті та срібні медалі випускникам 2024 року.

Сьогодні, 25 червня 2024 року, в Гайсинській громаді відбулось урочисте вручення медалей випускникам закладів середньої освіти. Скарбничка медалістів нашої громади у цьому році поповнилась ще на 29 медалей – 19 золотих, 10 срібних.

Захід розпочався із подяки нашим захисникам та хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя у війні з російським агресором.

Потому до випускників, їхніх шкільних наставників та батьків звернувся міський голова Анатолій Гук.

«Шановні випускники! Щиро вітаю вас із успішним завершенням навчання. Бажаємо аби ваша життєва дорога була рівною, щоб попри всі труднощі ви залишалися сміливими та сильними. Знайдіть баланс між тим, що хочеться зробити і тим, що потрібно, адже це запорука успішності...

...З вірою в нашу перемогу, в успіх у побудові української демократичної, європейської держави, я бажаю вам здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій, щасливої долі. Нехай Господь Бог завжди допомагає вам в усіх ваших добрих справах та починаннях. Завжди пам’ятайте рідну школу та своїх вчителів! Віримо, що Ви та ваші діти житимуть у вільній і мирній Україні, і саме ваше покоління стане рушійною силою у розбудові нової України, яка переможе і назавжди позбудеться одвічного ворога. Дякуємо Збройним Силам України за сьогоднішній День! Слава Україні! », - сказав міський голова у своєму виступі.

Численні музичні вітання звучали також від творчої родини Колосовських.

Не менш вражаючими були слова подяки випускників своїм педагогічним колективам. На очах батьків виднілися сльози радості, адже їх дітки занадто швидко виросли і вже стали самостійними. Слова численних подяк та вітань також прозвучали від начальника відділу освіти Валентини Шрамко. Усі присутні були заворожені інтонацією та філософсько-смисловим наповненням промови філологині.  "Випускиники Гайсинської ТГ - це діти, які попри виклики воєнного часу, повітряні тривоги, ракетні обстріли, загрози ядерного тероризму, блекаути, дистанційне навчання – досягли високих показників і цим засвідчили незламність та стійкість молодого покоління. Нехай світлою та ясною буде подальша життєва дорога кожного і кожної під мирним Небом!

В добру путь!!!", - сказала у кульмінацію заходу Валентина Миколаївна Шрамко.

Гайсинська міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус вітають усіх випускників із закінченням школи! Здоров'я, благополуччя, Миру та світлого майбутнього у вільній державі!