Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01.07.2024 18:09

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(4).png

До Гайсинської міської ради надійшло прохання від ТОВ "РАЙМІЖГОСПШЛЯХБУД", щоб на вимогу Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" на сайті Гайсинської міської ради розмістити повідомлення «Про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля».

В тексті документу вказано, що плановою діяльністю передбачається промислова розробка Мар"янівського родовища гранітів у Гайсинському районі Вінницької області. Шляхом купівлі на аукціоні ТОВ "Гайсинське міжгосподарське підприємство "РАЙМІЖГОСПШЛЯХБУД" отримало спеціальний дозвіл №6653 від 05.12.2022 року на видобування граніту придатного для виробництва щебеню будівельного та каменю бутового. Кількість запасів згідно спеціального дозволу обліковується у кількості -523,8 тис.м3.

 

Тому усім жителям громади, пропонуємо долучитися до громадського обговорення та ознайомитися з документами на світлинах.

 

Ваші пропозиції та зауваження просимо надсилати письмово на електронну пошту, до міськвиконкому або до старостинських округів.

Усі пропозиції будуть прийматися на поштову адресу міськвиконкому 23700, м. Гайсин, вул. 1 Травня буд.7, на електронну пошту gaysinrada@gmail.com листами ; у телефонному режимі за номером +380433422160 або під час особистого візиту наживо.