Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

15.07.2024 09:44

«119 видів вакансій для цивільних»: до полку безпілотних систем «Птахи Мадяра» набирають людей

6694c58502f8b__dea5d61ef41f9a85a9c12cf02b5256b0b03460ae.webp
  • Через безпрецедентне в історії підрозділу розширення, у ньому наразі вакантні понад сто військово-облікових спеціальностей. Серед них не лише оператори БПЛА, але й кухарі, юристи, діловоди, лікарі та інші.
  • Командир підрозділу Роберт Мадяр обіцяє всім рекрутам повний супровід від подачі заявки до походу в ТЦК та на ВЛК. Крім того, Мадяр каже, що воювати новоприбулі будуть виключно на закріплених за ними посадах. 

«Птахи Мадяра трансформовані у полк. 414-й окремий полк ударних безпілотних авіаційних систем (ОПУБАС) Корпусу Морської Піхоти ЗСУ — це наступний рівень еволюції підрозділу і ми оголошуємо безпрецедентний за масштабами набір особового складу», — говорить у зверненні командир підрозділу Роберт Мадяр.

Очолюваний ним підрозділ спеціалізується на використанні ударних безпілотників, систем радіоелектронної розвідки і радіоелектронної боротьби, дистанційному мінуванні, патрулюванні та коригуванні вогню за допомогою безпілотних апаратів. 

— Ми значно розширилися. Тепер ми найбільший у світі ударний підрозділ безпілотних авіаційних систем. І від сьогодні кожна цивільна особа може знайти себе у нашому підрозділі. В анкеті про вступ до підрозділу є пункт №36. Він налічує 119 типів вакансій, — продовжує Мадяр. 

 

В АНКЕТІ ми знайшли зокрема такі типи вакансій: психологічна підтримка персоналу, бухгалтер, рекрутер, діловод з кадрів, юридична служба, сапер, пілот-оператор, програміст, інженер РЕБ, кухар, лікар, бойовий медик, логіст, механік БПЛА, пожежник та багато іншого.

Окрему увагу у підрозділі звертають на рекрутинг українців з-за кордону. Для цього в одній з країн східної частини Європи відкриють представництво полку. 

— Я гарантую кожному з відібраних за кордоном рекрутів повний супровід, починаючи від кордону і закінчуючи відвідуванням ТЦК та СП, проходженням ВЛК, отриманням знань базової загальної військової підготовки, отриманням фахової підготовки і застосуванням виключно за призначенням. Саме тим призначенням, що на нього ви погодитеся і будете відібраними до підрозділу, — розповідає командир «Птахів Мадяра».