Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

16.07.2024 08:08

Шановний Анатолію Іллічу!

8f6ade7d-4834-43be-9b3a-4a7f7f3acab1.png

Сьогодні на Вашому життєвому календарі заяснів ще один святковий ювілейний День.

У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного мешканця Гайсинської громади, внутрішньо переміщених осіб та наших військових, які служать на благо рідної країни.

Ми маємо можливість щодня бачити, як Ви гідно справляєтеся із стратегічними і тактичними завданнями – керівництвом громадою. Це складна праця, яка потребує прийняття важливих, виважених та не завжди популярних рішень. Та Ваш професіоналізм, цілеспрямованість, вміння згуртувати колектив, людяність, безмежна любов до рідного краю є гарантом втілення в життя усіх планів та гарних ініціатив, вирішення багатьох складних проблем і непростих ситуацій.

Очолюване Вами тричі місто Гайсин, а вчетверте Гайсинська міська об'єднана територіальна громада‒ стала одним із кращих флагманів місцевого самоврядування на Вінниччині. Ви кращий з кращих управлінців, який щодня втирає носи та є прикладом для наслідування та обміну досвідом.

То ж, прийміть найщиріші вітання від колективу Гайсинської міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від кожного жителя Гайсинської громади!

Ваш професіоналізм, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати серйозні завдання. Тому сьогодні щиро дякуємо Вам за невтомну працю на благо нашого міста, старостинських округів та усієї громади в цілому.

Бажаємо Вам нових життєвих планів і їх досягнень, міцного здоров’я, довголіття, радості в серці, теплоти в душі!

Бажаємо удачі в усіх починаннях, невичерпного запасу душевних та фізичних сил. Нехай серце не відчуває втоми, а час не буде владним над Вашим духом!

Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею.

Хай здійснюється все задумане! Якнайшвидшої Перемоги, мирного неба на головою та спокою в рідній Україні і Гайсинській об’єднаній територіальній громаді!

З повагою, колектив, депутати

виконавчий комітет

Гайсинської міської ради та жителі громади