Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

27.09.2024 13:44

Гайсинська територіальна громада стала переможцем у конкурсі «Безпечні стійкі громади»

f290c1e0-ecdc-4a00-beac-0a8bbcb23d1d.jpg

Гайсинська територіальна громада стала переможцем у конкурсі «Безпечні стійкі громади», оголошеним Вінницькою обласною радою. Напрями конкурсу були націлені на : – «БЕЗПЕКА І ОБОРОНА» – сприяння підтримці підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, цивільний захист, правопорядок та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій; – «СТІЙКІСТЬ» – облаштування укриттів в закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, громадських місцях тощо; – «ТУРБОТА» – забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для створення умов, спрямованих на підвищення рівня фізичного розвитку та реабілітації військовослужбовців, їх родин.

За ініціативи Гайсинської міської ради подано на конкурс «Безпечні стійкі громади» за напрямом «ТУРБОТА» з проєктом «Реконструкція відділення реабілітації КНП «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» загальною вартістю 999999.98 грн з них : кошти обласного бюджету 481 446,65 грн., кошти міського бюджету 518 553,33 грн. Даний проект передбачає закупівлю медичного обладнання, яке необхідне для надання комплексної реабілітаційної допомоги.

Метою проєкту є зниження смертності та виходу на інвалідність, шляхом підвищення якості та доступності спеціалізованої, комплексної реабілітаційної медичної допомоги. Завданням проєкту є відкриття в Гайсинській ОТГ комплексного реабілітаційного відділення в стаціонарних умовах. А також за напрямом «СТІЙКІСТЬ» з проєктом «Капітальний ремонт укриття КНП «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» загальною вартістю 999732.36 грн., з них : кошти обласного бюджету 480654.96 грн., кошти міського бюджету 519077.40 грн.

Даний проєкт передбачає закупівлю медичного обладнання ,яке необхідне для повноцінного функціонування найпростішого укриття. Попередні роки обласний конкурс був унікальним майданчиком для реалізації ідей та планів громад – проєктів розвитку. Сьогодні ж робимо все для захисту наших громадян та Перемоги над ворогом.