Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

08.10.2024 11:32

Національний Фестиваль “Код Нації” оголосив проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України

4ff54ed1-090d-4077-b174-46f6902f1c66.jpg

З метою подовження сталої підтримки Збройних сил України Фестивалем оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” восени 2024 року.

Головною метою Марафону є проведення спортивних заходів благодійного спрямування, присвячених Дню захисників і захисниць України восени 2024 року заради вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць України; популяризації ідеї здорової нації та рухливого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в суспільстві; залучення представників з усіх областей України до участі задля утзердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.

Марафон відбувається з 23 вересня по 20 листопада у такі етапи: до 20.10 подача заявок на участь у Марафоні; до 25.10 учасники Марафону реєструють результати своїх забігів/заїздів; 31.10 будуть оголошені переможці Марафону; а до 20.11 надіслані дипломи та дарунки учасникам і переможцям.

Аби взяти участь в Марафоні, будь-хто з охочих має перейти на сайт події: https://krok.kod-natsii.coni/. ознайомитись із умовами Положення, задонатити за участь та заповнити Форму учасника Марафону, натиснувши кнопку “зареєструватись”. Після цього - подолати забіг/заїзд на заявлену у формі дистанцію у найкоротший проміжок часу, зафіксувавши такий забіг/заїзд за допомогою спеціалізованих застосунків з обліку фізичної активності і підвантажити таке підтвердження участі в Марафоні у відповідну форму подачі результату та очікувати результатів 31.10

Детальніше про Всеукраїнський спортивний марафон “Крск” можна дізнатись на сайті події:https://krok.kod-natsii.coni/