Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

24.02.2023 08:41

Інформація щодо процедур закупівель

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
 від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС - код ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” -  34140000-0 — Великовантажні мототранспортні засоби (Вакуумна підмітально-прибиральна машина (пилосос)  на шасі  DAYUN CGC1120 (або еквівалент) ДК 021:2015 -  34144431-8)»

Вид та ідентифікатор закупівлі - Відкриті торги з особливостями _____________________________________________________________

Очікувана вартість предмета закупівлі - 5 500 000,00 грн. (П’ять мільйонів п’ятсот тисяч грн. 00 коп)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: З розширенням мереж міських доріг з асфальтобетонним покриттям виникає потреба в закупівлі необхідної техніки для швидкого і якісного прибирання доріг та підтримання їх в належному санітарному стані. Найкращим рішенням підтримки вулиць міста в чистоті є вакуумні підмітально - прибиральні машини.  Основне їх призначення – прибирання автомобільних доріг,  дворів, тротуарів,  площ. Чистота дорожнього  покриття  впливає на зчеплення шин з дорогою. Це підвищує безпеку дорожнього руху. Також в результаті роботи вакуумних підмітально-прибиральних машин повітря над проїжджою частиною стає чистішим від пилу та шкідливих домішок, - підвищується видимість на дорозі та екологічна обстановка в цілому. Машини підмітально-прибиральні вигідно купити для автоматизації ручної праці. Всього одна машина легко замінює бригаду робітників, показуючи при цьому більшу ефективність. Вартість одиниці транспорту при активній експлуатації окупається дуже швидко, завдяки низці переваг: якість прибирання: видаляється навіть дрібний пил; управління не потребує особливих навичок; можна використовувати цілий рік, навіть у морози; нескладні в обслуговуванні та ремонті; прийнятний рівень шуму для виконання робіт вночі або рано вранці. Тому  необхідно провести закупівлю вакуумно  підмітально -прибиральної машини через відкритті торги з особливостями,  яка оптимально призначена для прибирання та підтримання в належному санітарному стані доріг міста,  є економічно-вигідною для підприємства в подальшому та являється  забезпеченням належної та безперебійної роботи підприємства  із надання послуг населенню, зміцнення його  матеріально-технічної бази,  досягнення стабільної та беззбиткової діяльності підприємства. Товар повинен бути новим, не раніше 2022 року випуску, технічно справним, комплектуючі та матеріали - такі, що не були у вживанні. Гарантія на Товар має бути не менше 12 місяців або 100 000 км пробігу (в залежності від того, що настане раніше) з моменту приймання – передачі Товару Замовником.

Інформація щодо процедур закупівель обгрунтування очікуваної вартості та характеристики предмета закупівлі.pdf
Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини