Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

23.03.2023 10:06

Проєкт "Сучасний спортзал - безпечний простір"

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Семиріцький старостинський округ Гайсинської міської ради в жовтні 2022 року звернувся до БО "БФ "МХП - Громаді" з проханням допомогти реалізувати у селі Рахни проєкт "Сучасному спортзалу - безпечний простір", адже тут виникла величезна потреба сформувати новий безпечний простір для мешканців, а особливо для діток громади. Ініціативна група жителів с.Рахни вирішила створити новий простір для дітей, встановивши фасадну огорожу по периметру майданчика навколо будівлі нового спортзалу.

Спільними зусиллями, за підтримки міського голови Анатолія Гука, БО "БФ "МХП - Громаді" та місцевого бізнесу проєкт "безпечного простору" вдалося реалізувати до логічного завершення. 22 березня 2023 року усі роботи по виконанню огорожі були закінчені.

На відкриття проєкту до села Рахни прибули: директор Гайсинського ВК ПрАТ "Зерноподукт МХП Сергій Цимбалюк та представниця БО "БФ "МХП - Громаді" – Тетяна Поліщук, яка вручила сертифікат авторам проєкту "Сучасному спортзалу - безпечний простір" на суму – 70 000 грн.

Допомога МХП "Зерноподукт" у фінансуванні є дуже важливою. Особливо така підтримка потрібна саме зараз. Війна з рашистами дуже сильно позначилась як на матеріальному, так і на моральному стані жителів нашої громади. Цим проєктом ми показали, що все можливо, лише потрібна взаємна відповідальність та тісна співпраця.

Щиро дякуємо @Фонд «МХП-Громаді» за розуміння допомогу та підтримку Семиріцького старостинського округу Гайсинської громади.

Загальний бюджет проєкту становить 96 500 грн. Інвестиція від Фонду – 70 000 грн. Також щиро дякуємо нашому місцевому бізнесу за участь у проєкті: ФГ "Мороз і КО" – 12 000 грн, ТОВ "Мисливський край" – 3 500 грн, ФОП Р. Бабаян – 2 500 грн, громада також долучилася до фінансування проєкту, спрямувавши на його реалізацію 10 500 грн. власних коштів.

Маленькими кроками будуємо нашу громаду, спільними зусиллями здобуваємо Перемогу!

Слава Україні!