Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

31.05.2023 15:20

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

64773ba2583cc__349319321_274638251595825_6146477400123432601_n.jpg

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Сьогодні щиро дякуємо всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особливо вдячність людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

Дорогі юні гайсинчани, служба у справах дітей Гайсинської міської ради вітає вас з Днем захисту дітей та щиро бажає вам мирного неба, щастя, материнської ласки, сімейного затишку та вірних друзів.

Нехай щедрість і милосердя наших сердець примножуються з кожним днем заради дітей, майбутнього України.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Служба у справах дітей Гайсинської міської ради