Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

28.07.2023 13:13

Шановні жителі Гайсинської об’єднаної територіальної громади!

64c394ecbdc40__363776917_306468851778536_7584348308768724342_n.jpg

Вітаю Вас з Днем української державності!

З початком повномасштабного вторгнення російських вбивць на українську землю ми усвідомили наскільки цінною та важливою для нас є наша Держава. В умовах кровопролитної війни це свято набуло для нас особливого значення, адже воно пов'язане з утвердженням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке своїм корінням сягає часів Київської Русі.

Цьогоріч вдруге відзначаємо День Української Державності як символ тисячолітньої боротьби, єдності й незламності, становлення нашої держави на шляху до незалежної, самобутньої європейської держави із членством у НАТО. Україна здійснила свій вибір на користь справжніх європейських цінностей – свободи та демократії, і за це ми понад 9 років платимо занадто високу ціну життям наших Захисників та Захисниць. Страшна реальність війни з північним сусідом, який колись називався братом - показала всьому світу незламний дух, героїзм, хоробрість, відважність, незламність, нескореність, непохитність, міцну віру українського народу та як потрібно відстоювати свою державність.

В української Державності відсутні просторові та часові межі, адже вона постійно у розвитку та становленні. Тому усім нам сили, терпіння, подальшої згуртованості та єдності на шляху до нашої прийдешньої Перемоги!

Віримо у наших Захисників та Захисниць! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу! Віримо у нашу Державу! Слава Україні!

З повагою,

міський голова Анатолій ГУК