Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01.08.2023 15:10

Шановні мешканці Гайсинської територіальної громади!

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(4).png

КП «Гайсинводоканал» постійно моніторить та здійснює обстеження стану каналізаційних колодязів. Досить активно допомагають містяни, які виявляють відкриті люки та повідомляють на аварійну лінію комунального підприємства.

Повідомляємо, що протягом кількох останніх тижнів, були викрадені каналізаційні люки КП «Гайсинводоканал».

Крадіжка люків – це загроза життю людей, отже стосується кожного. Окрім того, люки є комунальною власністю. Кожний вкрадений і відновлений каналізаційний люк – додаткові витрати нашого підприємства. Хочемо нагадати, що за крадіжку передбачено покарання згідно з ст. 185 Кримінального Кодексу України в залежності від розміру завданої шкоди – від штрафів, громадських чи виправних робіт, арешту до позбавлення волі на строк від трьох років.

Звертаємось до підприємців, які здійснюють приймання металобрухту, не приймати люки в будь-якому вигляді, в тому числі побитому. Адже ваші дії спонукають та заохочують крадіїв! Адміністрація водоканалу переконливо просить громадян, що були очевидцями скоєння злочинів, повідомляти до відділу поліції міста.

КП «Гайсинводоканал» звертається до мешканців міста з проханням повідомляти про відкриті каналізаційні люки за телефонами: 063-30-44-197, 096-87-11-581.

Інформація буде передана службам, які в максимально короткі терміни усунуть цю загрозу.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»