Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01.08.2023 15:12

Сьогодні в Гайсинській міській раді відбулась 53-тє пленарне засідання сесії міськради 8 скликання.

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх Героїв, які віддали своє життя в російсько-українській війні.

«Вічна пам'ять вірним Захисникам та Захисницям, які віддали життя за територіальну цілісність та Незалежність держави», - зазначив міський голова Анатолій Гук.

На порядку денному розглянули 2 питання, а саме:

1. Про внесення змін до рішення 44 позачергової сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 9 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2023 рік».

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Завдяки прийнятому рішенню, наша громада надала субвенцію обласному бюджету Вінницької області по спеціальному фонду в сумі 1 600 000,00 грн., як співфінансування на придбання шкільного автобуса для ЗЗСО І-III ст. с. Куна.

Також затверджено технічну документацію на земельну ділянку під закладом шкільної освіти у с. Губник, з метою подальшого будівництва укриття цивільного захисту.

З ухваленими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті Гайсинської міської ради https://haisyn-municipality.gov.ua/ у розділі «Рішення» https://haisyn-municipality.gov.ua/documents після їхнього оприлюднення у визначений законом строк.