Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

05.08.2023 11:59

У липні до КП «Гайсинводоканал» надійшло кілька скарг від абонентів по вулиці Богдана Хмельницького про відсутність води та/або зменшення тиску води.

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Причиною тимчасової відсутності води стало те, що було кілька пошкоджень водогону по вулиці Богдана Хмельницького 41 на Заводі Продтоварів, по вулиці Богдана Хмельницького 46 біля Медичного коледжу, по вулиці Івана Франко та вихід з ладу запірної арматури (засувки Д100) мережі водопостачання по вулиці Богдана Хмельницького 39 в Садочку №1.

Також велика кількість поривів була по вул. Соборна та ін. районах міста.

Протягом кількох днів аварійне пошкодження було ліквідовано на кожній точці, були замінені пошкоджені труби та засувки в мережі водопостачання. На сьогодні водопостачання та тиск в мережі відновлені.

Дирекція підприємства висловлює щиру подяку мешканцям міста за проявлене терпіння та порозуміння під час цієї складної ситуації. Перепрошуємо за тимчасові незручності, нажаль, ми не можемо передбачити заздалегідь аварійні ситуації.

Просимо Вас, шановні абоненти, у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, звертайтеся в аварійну службу КП «Гайсинводоканал» за телефонами: 063-30-44-197, 096-87-11-581.