Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01.09.2023 11:14

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

64f19d7c6c08d__Користувацькі-розміри-1500x1000-px-(1).png

Щиро вітаємо вас з Днем знань - зі святом першого дзвоника! Нехай його радісне звучання переможе сигнали тривожних сирен!

Новий 2023/2024 навчальний рік знову розпочинається в умовах повномасштабної агресії, у часи, коли наша держава протягом останніх 18 місяців надає відсіч одній із найбільших армій світу, заплативши за це тисячами життів наших Захисників та Захисниць. Навіть за таких складних обставин ми розпочинаємо новий навчальний рік.

Цьогоріч шкільна родина нашої громади поповниться на 404 першокласники, які вперше в житті переступлять поріг школи. Вже росте нове покоління українців, які знають на власному досвіді значення слова «війна». Наш обов’язок перед ними – по максимуму дати відчуття безпеки та зберегти їх дитинство. Тому наразі міською владою приділяється вся увага тому, щоб цього навчального року наші учні навчались в безпечних умовах та мали доступ до очного відвідування школи.

У планах громади надалі вирішувати питання поновлення автопарків шкіл Гайсинської громади. Працюємо далі, не зупиняємося!

З усією теплотою висловлюємо велику вдячність освітянам за щоденну самовіддану працю у надскладних умовах, за розуміння, турботу про учнів, мудрість і терпіння.

Бажаємо миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років, непохитної віри всім дорослим аби пережити ці складні часи.

Успішного та мирного навчального року всім вам, дорогі друзі!

Будьмо сильними! Будьмо успішними! Будьмо разом!

Слава Україні!