Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

02.10.2023 09:10

Шановна громадо! Ми живемо в складний час, коли широкомасштабна війна рф проти України руйнує життя людей, інфраструктуру, економіку та плани на майбутнє.

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(4).png

Війна для України сьогодні, це не тільки поточні втрати людей та економіки, це довготривалі негативні наслідки та обмеження майбутнього розвитку на довгі роки. Це слід сприйняти як об`єктивну реальність і робити кроки, які б мінімізовували негативний вплив цих викликів на існування та розвиток нашої громади та держави в цілому.

Попри продовження війни уже сьогодні ми маємо планувати, як створювати умови для безпеки життєдіяльності, надання якісних послуг нашим мешканцям. Ми не можемо дозволити собі жити лише війною, починати думати про майбутнє нашої громади лише після перемоги. Це означатиме застигнути в минулому та згаяти час. Ми маємо вже зараз закладати фундамент нашого майбутнього життя в європейській спільноті.

Ми поставили собі декілька питань: яким ми бачимо майбутнє нашої громади після війни? У якому саме напрямі ми маємо розвиватися?

Тому важливо було проаналізувати та правильно сформувати свої пріоритети, стратегічні та оперативні цілі з урахуванням особливостей сьогодення.

Представляємо нову редакцію Стратегії розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року, яка була затверджена 18.06.2021 року на 16 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання (рішення № 1) та визначає головні напрями розвитку громади: доступність, якісне життя та розвиток творчості, конкурентоспроможна економіка й ефективне управління. Бачення й стратегічні напрями не змінювали, натомість актуалізували операційні цілі.

Пропонуємо подавати свої зауваження та пропозиції щодо оперативних цілей Стратегії на електронну адресу economikamr@gmail.com до 11.10.2023 року включно. 

А також просимо надати конкретні проєкти для реалізації Стратегії, обгрунтувавши їх, до 31.10.2023 року. 

 Стратегія