Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

26.10.2023 15:14

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

Відкриті торги з особливостями за предметом закупівлі:

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради, 23700, м. Гайсин, вул.. Студентська 14., код згідно з ЄДРПОУ – 25962929.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги зі спорожнення, вивезення та утилізації рідких побутових відходів з вигрібних ям і септиків. за ДК 021:2015 90460000-9 Послуги зі спорожнення вигрібних ям і септиків.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-23-010168-a

4. Очікувана вартість предмета закупівлі: 45102.42 грн.

Обсяги закупівлі: кількість – 297 м3

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні, якісні, кількісні та інші вимоги щодо закупівлі

ДК 021:2015 90460000 – 9 Послуги зі спорожнення вигрібних ям і септиків

                                        

Найменування  предмету закупівлі та код ДК

Місце постачання

Кількість,

куб.м

Строк

1.

 

Код ДК 021:2015 90460000 – 9 Послуги зі спорожнення вигрібних ям і септиків ( послуги зі спорожнення, вивезення та утилізації рідких побутових відходів з вигрібних ям і септиків).

 

Вінницька область, Гайсинський район, місто Гайсин вулиця Студентська, 14.

 

297

до 31.12.2023 р.

 

 

1. Заявка на вивезенні рідких нечистот здійснюється Замовником у будь-якій зрозумілій формі (телефонний дзвінок, передача повідомлення листом, передача повідомлення по факсу, передача SMS повідомлення на телефонний номер Виконавця, передача повідомлення, надісланого на електронну адресу, інше). Згідно отриманої заявки, Виконавець здійснює вивезення рідких нечистот наступного дня.

2. Збір та вивезення рідких нечистот має здійснюватися спеціалізованим автотранспортним засобом (асенізаційною технікою) Виконавця з об`ємом ємності цистерни не менше 4 м³, водієм якої є кваліфікований працівник, який має необхідні знання та досвід.         

3. Відкачування рідких нечистот з вигрібної ями, їх вивезення та утилізація здійснюється транспортом, силами та засобами Виконавця. Транспортні витрати входять до вартості послуг.

4. Виконавець повинен надавати якісні послуги відповідно до вимог законодавства про відходи, санітарних норм і правил, та у відповідності до умов підписаного Договору з урахуванням вимог чинного законодавства із захисту довкілля.                           

         5. Вивезення рідких нечистот здійснюється тільки у спеціально установлені місця, які мають всю необхідну дозвільну документацію згідно з чинним законодавством.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:        Очікувана вартість закупівлі товарів/послуг щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у  відповідній сфері), визначається як добуток  необхідного обсягу товарів/послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, згідно зі пунктом 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 р. № 275 (зі змінами), а саме: методом порівняння ринкових цін.