Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

07.12.2023 08:16

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

6572b4c0c65ef__407917026_374100948348659_1352429359489770469_n.jpg

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, які переймаються проблемами мешканців громади.

Сказати, що цей рік непростий для місцевого самоврядування – нічого не сказати. Сьогодні спільне завдання всіх українців − відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої громади.

Дякую кожному з вас за те, що обрали цей непростий шлях і за те, що завдяки цьому усі ми працюємо як єдиний злагоджений механізм Від щирого серця, дорогі друзі і соратники, прийміть запевнення у повазі і вдячності за вашу нелегку, часто невдячну, але таку потрібну суспільству роботу, патріотизм і відданість інтересам громади.

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.

Я гордий, що ми в цей непростий час ми завжди маємо здатність знаходити порозуміння і працювати в інтересах Гайсинської об’єднаної територіальної громади. Перед нами багато викликів. І не всі плани вдається реалізувати швидко і відразу, але ми працюємо, долаємо кризові ситуації, втілюємо проекти для покращення життя у населених пунктах громади, як у місті так і на селі..

У нас у всіх спільна мета – побудувати успішну Україну, яка починається з можливості добре жити і працювати в рідних містах завдяки єдності та активності кожного мешканця.

Бажаю всім вам успіхів у задуманих справах, енергії та оптимізму, міцного здоров’я, миру та добробуту. І продовжимо разом йти шляхом Перемоги!

Сильна країна - це в першу чергу сильна громада.

Ми сильні, коли єдині! Ще раз святом!

Слава Україні!

З повагою,

міський голова Анатолій ГУК