Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

21.12.2023 14:47

Звіт голови Гайсинської міської територіальної громади АНАТОЛІЯ ГУКА за 2023 рік

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Шановна громадо!

 

Позаду третій рік нашої з вами спільної роботи в умовах реформи місцевого самоврядування та впровадження принципів децентралізації. Всупереч непростій соціально-економічній ситуації, викликаній фінансовоекономічними змінами, боротьбою з епідемією COVID-19 і повномасштабним вторгненням рф, ми намагаємося працювати у штатному режимі, зберігати стабільність та приймати виважені рішення. Завдяки конструктивній роботі керівництва громади, старостів, членів виконавчого комітету, депутатського корпусу, співпраці з депутатами Верховної та обласної рад, керівників установ, підприємств та організацій, підприємців, а також активних волонтерів та небайдужих мешканців вдалося реалізувати чимало із поставлених завдань і досягнути позитивних результатів.

Завдяки могутнім військам Збройних Сил України наша міська територіальна громада має змогу працювати на перемогу та розвиватися у силу склавшихся обставин.

Основна мета моєї доповіді – не лише проаналізувати діяльність ради у 2023 році., а й разом визначити основні напрямки та пріоритети у подальшій роботі у наступному році.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» презентую до вашої уваги звіт міського голови про роботу виконавчих органів міської ради у 2023 році. Як жила та працювала громада в тиловій частині країни під час другого року від дня повномасштабного вторгнення російських вбивць, які пріоритети були виставлені в нашій роботі – сьогодні я розповім кожному.
 

 

Переглянути та закачати звіт можна за посиланням: 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини